Для групи №16
Скачайте електронну версію книжок:
кулінарія https://ru.calameo.com/read/0054517437d3a409ccfc9
Картопля-1240/930, борошно- 43, яйця-36. Для смаження рослинне масло - 40г.Вихід 1000г
Для подачі сметана 40г
Додаткова оцінка буде тому хто приготує ще і деруни фаршировані.з пошаговим фотозвітом.
Скачайте електронну версію книжок:
кулінарія https://ru.calameo.com/read/0054517437d3a409ccfc9
Завдання на 31.03.2020р.
Тема уроку: приготування страв з смажених овочів
Приготувати. Надіслати фотозвіт
1. Первинна обробка картоплі(ви і почищена картопля)
2. Приготування маси( ви натираєте картоплю)
3. Смаження виробів ( ви смажете вироби)
4. Подача ( ви з готовими виробами і ваші рідні смакують вироби)
ДЕРУНИКартопля-1240/930, борошно- 43, яйця-36. Для смаження рослинне масло - 40г.Вихід 1000г
Для подачі сметана 40г
Технологія приготування
Картоплю натерти на терці, додати
сіль, яйця, борошно ретельно перемішати. На розігріту пательню налити рослинне масло задопомогою ложки виеладаємо картопляну масу, формуємо деруни. Смажимо з обох
сторін.
Готовівироби подають з сметаною
Зовнішній вигляд – кругла форма, колір світло-коричневий, смак- приємний солонуватий.
Додаткова оцінка буде тому хто приготує ще і деруни фаршировані.з пошаговим фотозвітом.
Комментарии
Отправить комментарий