для групи 36

Уроки теорітичного навчання
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №36 з професії «Кухар»


Розклад занять
Тема та матеріали для опрацювання
Завдання
27.04.20

Тема:креми: класифікація, санітарні вимоги, вимоги до якості, використання.


параграф 61 стор.226-229

Скласти таблицю різновидів кремів, їж асортимент, використання.Опрацювати матеріал.  
28.04.20

Тема уроку: технологія приготування, вимоги до якості масляних кремів: основного, особливого, нового.Їх використання.
Опарцювати параграф 39 стор.115-117



Тема: способи та правила оздоблення кремом борошняних кондитерських виробів.





Скласти схему приготування масляного основного та нового  кремів.
Опрацювати матеріал.



Комментарии

Популярные сообщения