для групи 36
Уроки теорітичного навчання
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №36 з професії «Кухар»
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №36 з професії «Кухар»
Розклад занять
|
Тема та матеріали для опрацювання
|
Завдання
|
27.04.20
|
Тема:креми: класифікація, санітарні вимоги, вимоги до якості, використання.
параграф 61 стор.226-229
|
Скласти таблицю різновидів кремів, їж асортимент, використання.Опрацювати матеріал.
|
28.04.20
|
Тема уроку: технологія приготування, вимоги до якості масляних кремів: основного, особливого, нового.Їх використання.
Опарцювати параграф 39 стор.115-117
Тема: способи та правила оздоблення кремом борошняних кондитерських виробів.
|
Скласти схему приготування масляного основного та нового кремів.
Опрацювати матеріал.
|