Виробниче навчання для для групи 16

Уроки виробничого навчання
група №16 з професії «Кухар»

Розклад занять
Тема та матеріали для опрацювання
Завдання
16/03.20
виробничн навчання
Тема уроку: Приготування страв і гарнірів зі смажених овочів.
Відпрацювати приготування дерунів.
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер
01.04.20
виробничн навчання
Тема уроку: Приготування приготування страв і гарнірів овочів смажених у фритюрі.
Відпрацювати приготування картоплі фрі, пай та картопляних крокетів.
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер
06.04.20
Виробниче навчання
Тема уроку: Приготування страв і гарнірів з тушкованих овочів.
Відпрацювати приготування голубців, рагу овочеве
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер
08.04.20
Виробниче навчання
Тема уроку: Приготування страв і гарнірів з фаршированих запечених овочів
Відпрацювати приготування картопляної запіканки.
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер.
10.04.20.
Виробниче навчання
Тема програми приготування: прісного тіста  та виробів з нього.
Тема уроку: приготування вареників з різними начинками
Відпрацювати приготування вареників з різними начинками.
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер.

Тема уроку: Приготування тіста для пельменів


Тема уроку: Приготування локшини домашньої та галушок


Тема уроку: Приготування тіста для оладок та млинців.




Комментарии

Популярные сообщения