Виробниче навчання для для групи 16
Уроки виробничого навчання
група №16 з професії «Кухар»
група №16 з професії «Кухар»
Розклад занять
|
Тема та матеріали для опрацювання
|
Завдання
|
16/03.20
виробничн навчання
|
Тема уроку: Приготування страв і гарнірів зі смажених овочів.
|
Відпрацювати приготування дерунів.
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер
|
01.04.20
виробничн навчання
|
Тема уроку: Приготування приготування страв і гарнірів овочів смажених у
фритюрі.
|
Відпрацювати приготування картоплі фрі, пай та картопляних крокетів.
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер
|
06.04.20
Виробниче навчання
|
Тема уроку: Приготування страв і гарнірів з тушкованих овочів.
|
Відпрацювати приготування голубців, рагу овочеве
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер
|
08.04.20
Виробниче навчання
|
Тема уроку: Приготування страв і гарнірів з
фаршированих запечених овочів
|
Відпрацювати приготування картопляної запіканки.
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер.
|
10.04.20.
Виробниче навчання
|
Тема програми приготування: прісного тіста та виробів з нього.
Тема уроку: приготування вареників з різними начинками
|
Відпрацювати приготування вареників з різними начинками.
Надіслати фотозвіт процесів на вайбер.
|
Тема уроку: Приготування тіста для пельменів
|
||
Тема уроку: Приготування локшини домашньої та галушок
|
||
Тема уроку: Приготування тіста для оладок та млинців.
|
||
Комментарии
Отправить комментарий