для групи 36

Уроки теорітичного навчання
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №36 з професії «Кухар»


Розклад занять
Тема та матеріали для опрацювання
Завдання
13.04.20

Тема:технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку: види напівфабрикатів для оздоблення, їх характеристика  та призначення.
https://uk.baker-group.net/raw-materials-and-semi-finished-products/semi-finished-goods/finishing-semi-finished-products.html
http://tpbkv.blogspot.com/p/blog-page.html
Складіть таблицю напівфабрикатів для оздоблення, їх види та призначення.
14.04.20

Скласти схему приготування сиропів тиражного та інвертного
14.04.20

Тема уроку: технологія приготування , вимоги до якості желе ( на агарі та желатині)
https://www.youtube.com/watch?v=DbIZPSVsu1s
https://www.youtube.com/watch?v=qcc9ochVzkY
Опрацювати параграф 68 стор.254-255.
презентація ріновиди желе.


Комментарии

Популярные сообщения