К основному контенту
Поиск
Поиск по этому блогу
Набока Ольга Олександрівна, спецтехнологія" Технологія борошняних кондитерських виробів"
Поделиться
Получить ссылку
Facebook
X
Pinterest
Электронная почта
Другие приложения
апреля 17, 2020
для групи 36
Уроки теорітичного навчання
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №
36
з професії «Кухар»
Розклад занять
Тема та матеріали для опрацювання
Завдання
13.04
.20
Тема:технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку: види напівфабрикатів для оздоблення, їх характеристика та призначення.
https://uk.baker-group.net/raw-materials-and-semi-finished-products/semi-finished-goods/finishing-semi-finished-products.html
http://tpbkv.blogspot.com/p/blog-page.html
Складіть таблицю напівфабрикатів для оздоблення, їх види та призначення.
14.04.20
Тема уроку: технологія приготування, вимоги до якості сиропів ( для просочування,глазурування, тиражного, інвертного)
параграф 38 стор.106-115.
https://naurok.com.ua/prezentaciya-prigotuvannya-pomadi-91201.html
https://works.doklad.ru/view/ucnRZv-SqVw/all.html
http://h.lekciya.com.ua/biolog/143/index.html?page=12
http://www.uk.x-pdf.ru/5fizika/1282931-4-navchalniy-posibnik-kursu-tehnologiya-konditerskogo-virobnictva-avtori-zayceva-gorpinko-elektronne-oformlennya-te.php
https://www.youtube.com/watch?v=ky4PJeMWoM8
https://www.youtube.com/watch?v=8CIFW0t7nL4
https://www.youtube.com/watch?v=5icaarZ7Yz0
Скласти схему приготування сиропів тиражного та інвертного
14.04.20
Тема уроку: технологія приготування , вимоги до якості желе ( на агарі та желатині)
https://www.youtube.com/watch?v=DbIZPSVsu1s
https://www.youtube.com/watch?v=qcc9ochVzkY
Опрацювати параграф 68 стор.254-255.
презентація ріновиди желе.
Комментарии
Популярные сообщения
марта 25, 2020
технологія приготування борошняних кондитерських виробів
мая 11, 2020
для групп 36
Комментарии
Отправить комментарий