К основному контенту
Поиск
Поиск по этому блогу
Набока Ольга Олександрівна, спецтехнологія" Технологія борошняних кондитерських виробів"
Поделиться
Получить ссылку
Facebook
Twitter
Pinterest
Электронная почта
Другие приложения
апреля 17, 2020
для групи 36
Уроки теорітичного навчання
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №
36
з професії «Кухар»
Розклад занять
Тема та матеріали для опрацювання
Завдання
13.04
.20
Тема:технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку: види напівфабрикатів для оздоблення, їх характеристика та призначення.
https://uk.baker-group.net/raw-materials-and-semi-finished-products/semi-finished-goods/finishing-semi-finished-products.html
http://tpbkv.blogspot.com/p/blog-page.html
Складіть таблицю напівфабрикатів для оздоблення, їх види та призначення.
14.04.20
Тема уроку: технологія приготування, вимоги до якості сиропів ( для просочування,глазурування, тиражного, інвертного)
параграф 38 стор.106-115.
https://naurok.com.ua/prezentaciya-prigotuvannya-pomadi-91201.html
https://works.doklad.ru/view/ucnRZv-SqVw/all.html
http://h.lekciya.com.ua/biolog/143/index.html?page=12
http://www.uk.x-pdf.ru/5fizika/1282931-4-navchalniy-posibnik-kursu-tehnologiya-konditerskogo-virobnictva-avtori-zayceva-gorpinko-elektronne-oformlennya-te.php
https://www.youtube.com/watch?v=ky4PJeMWoM8
https://www.youtube.com/watch?v=8CIFW0t7nL4
https://www.youtube.com/watch?v=5icaarZ7Yz0
Скласти схему приготування сиропів тиражного та інвертного
14.04.20
Тема уроку: технологія приготування , вимоги до якості желе ( на агарі та желатині)
https://www.youtube.com/watch?v=DbIZPSVsu1s
https://www.youtube.com/watch?v=qcc9ochVzkY
Опрацювати параграф 68 стор.254-255.
презентація ріновиди желе.
Комментарии
Популярные сообщения
мая 11, 2020
для групп 36
марта 25, 2020
технологія приготування борошняних кондитерських виробів
Комментарии
Отправить комментарий