для групи 36

Відповіді контрольної роботи надсилати --- xelga.naboka@gmail.com
 молодці завдання вже виконали: Дорога,Куксенко,Терещенко.



ДЛЯ ГРУПИ 36

Уроки теорітичного навчання
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №36 з професії «Кухар»


Розклад занять
Тема та матеріали для опрацювання
Завдання
21.04.20

Тема:прикраси з желе: нарізні, виємні, багатошарові, мозаїчні.





Опрацювати матеріал.
Приготувати один з видів желе. 
21.04.20

Тема уроку: технологія приготування, вимоги до якості помади( основної та шоколадної). Порядок підготовки готової помади для оздоблення борошняних кондитерських виробів
параграф 38 стор.111-115
http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/kond/Urok/4.htm
https://bonnybarrow.com/ozdobliennia_ta_diekoruvannia/pomadka_dlia_ozdobliennia_konditiers_kikh_virobiv



Скласти схему приготування помади білої основної та шоколадної

Комментарии

Популярные сообщения