для групи 36
Відповіді контрольної роботи надсилати --- xelga.naboka@gmail.com
молодці завдання вже виконали: Дорога,Куксенко,Терещенко.
молодці завдання вже виконали: Дорога,Куксенко,Терещенко.
ДЛЯ ГРУПИ 36
Уроки теорітичного навчання
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №36 з професії «Кухар»
з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
група №36 з професії «Кухар»
Розклад занять
|
Тема та матеріали для опрацювання
|
Завдання
|
21.04.20
|
Тема:прикраси з желе: нарізні, виємні, багатошарові, мозаїчні.
https://naurok.com.ua/zbirnichok-instrukciyno-tehnologichnih-kart-z-ilyustraciyami-na-virobi-ta-ozdoblennya-iz-zhele-136516.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=G18wBYyEkkw
https://www.youtube.com/watch?v=_frHn8SoelEhttps://www.youtube.com/watch?v=x2m7G25brehttps://www.youtube.com/watch?v=_MBVqtUi1ZU
|
Опрацювати матеріал.
Приготувати один з видів желе.
|
21.04.20
|
Тема уроку: технологія приготування, вимоги до якості помади( основної та шоколадної). Порядок підготовки готової помади для оздоблення борошняних кондитерських виробів
параграф 38 стор.111-115 http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/kond/Urok/4.htm https://bonnybarrow.com/ozdobliennia_ta_diekoruvannia/pomadka_dlia_ozdobliennia_konditiers_kikh_virobiv |
Скласти схему приготування помади білої основної та шоколадної
|
Комментарии
Отправить комментарий